Yangın Kapısı Fiyatları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın bapsı ve müstacel çıkış bapsı için kapı onarım servisi ve kapı bileğiştirme hizmetlerinde güvenilen bir firmadır. Hakkımızda daha fazla fen buyurmak için istediğiniz çağ bizi arayabilirsiniz.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından yoklama edilen oluş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapılarının emniyet sertifikaları da yükselmekını etkileyen bir faktördür. Baplar, EN veya UL gibi standartlara uygunluğu onaylayan sertifikalara sahip olmalıdır.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince sınırlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) makul durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı ile cümle olacak şekilde kullanılan yangın merdivenleri yangına karşı kızılınacak önlemlerden biridir. Binada mevcut kişilerin kesik müddet içerisinde dünyaarı çıkarılmasını sağlayıcı bu merdivenler aynı zamanda öteki tabii afetler ya da negatif durumlara karşı da tahliye yapılmasını katkısızlar.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda mütehassıs olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan Yangın Kapısı Fiyatları yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satışa sunulmaktadır. Dışarıda iki toz contası ve deruneride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme berhavalukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın sistemli testleri bünyelmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç yangın kapısı ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakalı istikşaf ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yönı sıra opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik şube ile daha kesif tasarruf sağlamlanabilir.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları kabil bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Hiç kanatlı yangına dayanıklı Yangın Kapısı kapı ve yangın kaçış bapları olarak takkadak çabucak her türlü binalarda kullanılmaktadır.

Report this wiki page